Rejser & oplevelser
Rejser & oplevelser

Linjefagsrejse & skitur

Kultur-, sprog- og linjefagsrejse

Vi tager på linjefagsrejse i første halvdel af skoleåret for at styrke sammenholdet på linjen og og dyrke linjefaget i en ny sammenhæng. Rejsen har også det formål at udvikle dine sproglige og interkulturelle kompetencer i mødet med et andet lands befolkning og få et indblik i et andet lands kultur og historie.

Det er en sjov måde at lære hinanden bedre at kende, og destinationerne er forskellige fra år til år: Uanset om man har danset i Berlin, spiller kampe på Færøerne eller cyklet hundredvis af kilometer under sydens sol, så sover man rigtigt godt om natten efter en lang dag på eventyr. Linjefagsrejsen er inkluderet i skolepengene, men det kan være en god idé at have lidt lommepenge med.

Skitur

Når du vender tilbage fra juleferie, kan du begynde at glæde dig til skituren. Den er helt speciel, fordi hele efterskolen rykker ud i Norges smukke vinterlandskab. De første dage står vi alle på langrend, og selvom det kan være svært at styre de lange planker, giver det nogle gode grin og minder for livet.
Senere står vi alpint, og også her inddeles alle efter erfaring og niveau. Det betyder intet, om du har masser af erfaring eller prøver det for første gang. Der skal nok være andre på samme niveau, og vi tilpasser instruktionen efter niveau. Vi bor i lækre hytter, hvor I elever er blandet på kryds og tværs, så fællesskabet styrkes endnu mere. Skituren er inkluderet i ugeprisen, men det er en god idé at have lidt lommepenge med.

#LivetPåKlintsøgaard

» Bliv elev

» Nyheder & arrangementer