Sportslig Performance
Sportslig Performance
Fællesskab & 
Personlig udvikling
Fællesskab & 
Personlig udvikling

Valgfag på Klintsøgaard

Musik

Hvis du vælger musik, får du flere timer end i de andre valgfag, så der er tid til at gå i dybden med sammenspil og sang. Kan du spille et instrument, eller kan du lide at synge, så har du mulighed for at fyre den af sammen med de andre på musikholdet. Vi gør det mest i pop og rock, og vi har fokus på den gode, fælles lyd og bevidsthed om de forskellige instrumenters rolle i bandet. Glæd dig til at optræde til forskellige arrangementer på skolen og til fri adgang til musiklokale og studie i fritiden.

Crossfit

En perfekt kombination af konditionstræning, styrketræning, mobilitetstræning og gymnastiske bevægelse I en sund funktionel  tilgang.

Powerdance

For alle, der har lyst til at danse sig til endnu bedre form og godt humør. En fitnessform, der minder om “just Dance” med musik, du kender og bevægelser fra disko, funk/hiphop, aerobic.

Racketlon

Ketchersport, hvor der dystes i de fire største ketchersportsgrene I verden – hos os mest i bordtennis, badminton og tennis – og måske enkelte gange I squash.

Sport’n kort

En skøn blanding af mange forskellige idrætsgrene som volleyball, basketball, floorball, fitness boksning, golf, intro til kampsport, etc.

Løb

Korte og lange distancer, intervalløb, mælkesyretærskelløb, trailløb, strandløb, stigningsløb og meget mere. Vi deltager også i enkelte løb i løbet af året.

Sangerværksted

Et fedt musikalsk fællesskab, hvor du kan blive bedre til at synge, nå højere toner, synge råt, synge i mikofon, synge flerstemmigt, frasere og bruge stemmen bedre.

Upcycling

Kreative projekter med upcyckling og istandsættelse som nøgleord. Pallemøbler, Ikea-hacks, fede indretningsartikler, omsyning, brodering og nyt liv til tøjet.

Innovation af brætspil

Vi spiller de fede, sjove, mærkelige, taktiske og overraskende brætspil. Vi udvikler vores egne brætspil, imens vi træner kreativitet, koncentrationsevne og fordybelse.

SamHis

En god blanding af historie og samfundsfag krydret med lidt religion og geografi. Nutidige cases og historiske begivenheder både nationalt og internationalt.

Cambridge English

Følger University of Cambridge med al undervisning på engelsk og international eksamen. Skimming/skanning, samtale, genreskrivning, idiomer er i fokus både individuelt, par- og gruppevis. Super godt supplement til obligatorisk engelsk I 10 kl.

Science

Udforskning af den naturvidenskabelige verden. Vægt på interesse og aktualitet i en vekselvirkning af oplæg, undersøgelser, videnskabelige artikler og film.

Livsfilosofi

Hvad er det gode liv, og hvad er meningen med det hele? Hvordan skaber jeg mening for mig selv. Teori og praksis med filosofien ind i hverdagen og os selv som forsøgskaniner.

Psykologi

Bliv klogere på dig selv og andre gennem emner  som menneskets udvikling, kropssprog og signaler, verbal kommunikation, løgnens psykologi, søvn og drømme, intelligens, coaching, personlig udvikling og meget mere.

Retorik & kommunikation

Tricks, kneb, argumentation og øvelser er en del af retorik & kommunikation, hvor vi også producerer podcasts, blog, vlog og nyheder sammen. Bliv bedre til at komme ud med dit budskab på en fordelagtig måde, både skriftligt og mundtligt.

Mindfulness

Fokuser din bevidsthed og din opmærksomhed i en verden, hvor smartphone, SoMe og notifikationer kæmper om din opmærksomhed. Skab ro i sind og tanker, imens du opnår større koncentrationsevne.

Film & Medie

Arbejd med film- og tv-teori, filmhistorie og billedredigering og lav dine egne filmproduktioner inden for spændende genrer. Skabelse af drejebog, filmredigering, optageteknik, redigeringsteknik, lydfremstilling mm.

Fiskeri

Den perfekte mulighed for at nyde naturen I stilhed. Vi har aktiviteter over og under vandet med undervandsjagt lige ud for Klintsøgaard. Fiskeri i hav, sø og å med bl.a. havørred, fladfisk og gedder.

Massage

Stille musik og rolig atmosfære. Det første halve år med massagebolde og gradvis tilvænning til berøring – det næste halve år med brug af hænderne. Du lærer de basale greb og får øget kendskab til muskler og restitution.

#LivetPåKlintsøgaard

» Bliv elev

» Nyheder & arrangementer