Sportslig performance
Sportslig performance
Fællesskab & personlig udvikling
Fællesskab & personlig udvikling

Fodbold

På fodboldlinjen samarbejder vi som den eneste efterskole i Danmark med superligaklubben F. C. Nordsjælland, vi besøger deres Right to Dream Park og har mulighed for at se deres hjemmekampe og gøre brug af deres ungdomstrænere. Som fodboldlærere videreuddanner vi os løbende via FCN’s Superligakurser. Du skal være klar til 4 intensive træningspas om ugen, så vi forventer, at du allerede spiller i klub.

Glæd dig til fri adgang til vores kunstgræsbane med lys, og glæd dig til at udvikle dig som spiller med fokus på teknisk træning, spilforståelse, fysisk udvikling, teamspirit og spilleglæde. Fodboldlinjen deltager i Efterskoleturneringen, og vi har gennem flere år kvalificeret os til DM, ligesom vi deltager i skoleligaen. Du kan også se frem til vores udlandsrejse først på skoleåret.

Praktisk om faget

– · Lektioner: 7
– · Undervisere: Kaj Strøh, Mette Pawlik, Henrik Clemensen

Kom på besøg & få en rundvisning

Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften er den perfekte mulighed for dig, der vil vide mere om, hvordan det er at være elev på på Klintsøgaard, en boglig idrætsefterskole.

Vores besøgsdag i januar 2021 har vi valgt at rykke. I lyset af de nuværende Corona-restriktioner og vores store ønske om at gøre alt, hvad vi kan, for fortsat at holde skolen åben for vores nuværende elever, vælger vi at udskyde besøgsdagen til senere i 2021. Det håber vi på jeres forståelse for.

Lige så snart alting ser lysere ud, kommer vi med ny dato for besøgsdag og mulighed for at komme meget tættere på efterskolelivet, som det udspiller sig i dagligdagen hos os. Den nye dato vil fremgå her på skolens hjemmeside og på Instagram og Facebook.

Kaffe/te og samtale
Vi byder selvfølgelig på en kop kaffe/te med frisk frugt, imens du kan få en snak med en lærer og høre endnu mere om skolen, de boglige fag, linjefagene og fællesskabet på skolen.

Et godt indblik
I løbet af dagen vil vores linjefag være repræsenteret, så du også kan snuse lidt til dem.Sidst, men ikke mindst kan du også høre oplægget om skolens overordnede formål, aktiviteter og undervisning ved forstander og viceforstander. Kort sagt kan du få et super godt indblik i livet på Idrætsefterskolen Klintsøgaard.

Vi glæder os til at se dig 🙂

Skema

Vores skema tager udgangspunkt i elevønsker og varierer derfor fra år til år.

Klik HER for at finde skemaerne for de forskellige fag

Skoletøj

Når du starter på Klintsøgaard, får du en lækker skoledragt, som er inkluderet i ugeprisen. Det eneste, du selv skal betale, er eget Klintsøgaardtøj til dit linjefag. Hvis du har håndbold eller fodbold, skal du bruge et spillersæt med navn, elevnummer og Klintsøgaard-logo. Til dans og spring skal du bruge gymnastikdragter til forårets opvisninger. Det er således forskelligt, hvad og hvor meget tøj den enkelte elev ønsker at købe, men fælles for alle er, at tøjet bestilles via skolen. Det hører du nærmere om til infomøde få måneder før skolestart.

Studievejledning & fremtidsdrøm

Vi har to uddannelsesvejledere, som hjælper dig med at udarbejde en personlig studievalgsportfolio. Her kommer det til at fremgå, hvilke mål du har for uddannelse efter 10. kl.

Tidligt i skoleåret vil vi afklare, om der er overensstemmelse mellem dine ønsker om ungdomsuddannelse og skolens indstillng. Det vil ske i samarbejde med dine forældre, så vi kan planlægge en målrettet indsats for skoleåret, og du kan træffe det rigtige valg for dig.

I efteråret er der en uges brobygning, og i løbet af vinteren er der Obligatorisk Selvvalgt Opgave. Begge giver et godt udgangspunkt for at vælge den helt rigtige uddannelsesvej for dig.

Vidste du, at?
Ca. 90 % af vores elever søger videre på en gymnasial uddannelse.

Undervisning & valgfag

Samtidig med at du melder dig ind på Klintsøgaard, vælger du også ét linjefag. Det skal du have sammen med de obligatoriske fag dansk, engelsk, matemtik, fællesidræt, fællesfag og fredagssamling. Få måneder før skolestart bliver du inviteret til infomøde på skolen, hvor du skal vælge valgfag og evt. ekstra linjefag, hvis du har lyst til det.

Årsplaner

 Klik HER for at finde årsplanerne for de forskellige fag

Træningsprogram

Der udvikles forskellige træningsprogrammer afhængig af hvilket linjefag du har.

Klik HER for at finde træningsprogrammerne for de forskellige fag.

bliv elev på idrætsefterskolen
klintsøgaard

Søg ind på et af vores fire fede linjefag og glæd dig til det bedste år i dit liv og nye venner for livet.

#LivetPåKlintsøgaard

» Bliv elev

» Nyheder & arrangementer