Sportslig performance
Sportslig performance

FodboldLinjen

Vi har både drengefodbold og pigefodbold; omkring 34 drenge og 20 piger.

Du skal være klar til 3-4 intensive træningspas om ugen, hvor vi spiller på egen kunstgræsbane med lys, som du også har adgang til i fritiden på skolen.

Vi følger DBU’s aldersrelaterede træning og bygger tematisk op, så du kommer i dybden med alle spillets facetter – teknisk, taktisk, fysisk og mentalt. Træningen er baseret på vores spillestil, og vi tror på, at den enkelte spillers udvikling er størst, når spilleren kan se et formål med træningspasset.

For målmænd vil der løbende være fokus på målmandstræning og basale områder som placering, gribeteknikker, reaktion, fodarbejde, igangsætninger og kommunikation, ligesom mentaltræning også er en vigtig del af træningen. Hvert år reserveres to pladser til målmænd på drengesiden og én på pigesiden.
I udendørs deltager vi i to forskellige turneringer; DM for Efterskoler og Skoleligaen. DM for Efterskoler er en landsdækkende turnering om Danmarksmesterskabet for efterskoler. Her møder vi alle de sjællandske efterskoler i et indledende gruppespil, hvor ambitionen er, at vi kvalificerer os til DM. Skoleligaen er også en landsdækkende turnering for alle efterskoler og 10. klasser med fodbold på skemaet. Vi melder altid til i flere niveauer, så man som spiller matches bedst muligt. Udover turneringer spiller vi en del træningskampe. Her møder vi hhv. lokale hold i og omkring Odsherred samt samarbejdsklubber på Sjælland.
I Indendørs deltager vi i SM, hvor de stærkeste efterskoler spiller om at kvalificere sig til DM.

Vi forventer, at du

  • spiller i klub flere gange om ugen
  • er engageret i din og holdets udvikling
  • er træningsparat og ansvarsbevidst på og uden for fodboldbanen
  • har en seriøs og målrettet tilgang til både træning og kampe
  • prioriterer fællesskabet på fodboldlinjen og på Klintsøgaard som helhed

Kan du nikke ja til forventningerne, så kan du også glæde dig til fri adgang til kunstgræsbane med lys og til at udvikle dig som spiller med fokus på teknisk træning, spilforståelse, fysisk udvikling, teamspirit og spilleglæde.

Samarbejdspartnere:
Vi samarbejder med superligaklubben F. C. Nordsjælland, deltager i matchday training på Right to Dream Park og ser en Superligakamp, lige som vi holder os opdateret på FCN’s træningsprincipper.

Praktisk om faget

– · Undervisere: Nadia Ansari, Henrik Clemensen, Kaj Strøh (DBU’s A- og B-licens)

Kom på besøg & få en rundvisning

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften er den perfekte mulighed for dig, der vil vide mere om, hvordan det er at være elev på Klintsøgaard, en boglig idrætsefterskole. 

Efterskolernes Dag er den sidste søndag i september og Efterskolernes Aften er tirsdag d. 30. januar.

Kaffe/te og samtale
Vi byder selvfølgelig på en kop kaffe/te med frisk frugt, imens du kan få en snak med en lærer og høre endnu mere om skolen, de boglige fag, linjefagene og fællesskabet på skolen.         

Et godt indblik
I løbet af aftenen vil vores linjefag være repræsenteret, så du også kan snuse lidt til dem. Sidst, men ikke mindst kan du også høre oplægget om skolens overordnede formål, aktiviteter og undervisning ved forstander og viceforstander. Kort sagt kan du få et super godt indblik i livet på Idrætsefterskolen Klintsøgaard.

Vi glæder os til at se dig 🙂

Skema

Vores skema tager udgangspunkt i elevønsker og varierer derfor fra år til år.

Klik HER for at finde skemaerne for de forskellige fag

Skoletøj

Når du starter på Klintsøgaard, får du en lækker skoledragt, som er inkluderet i ugeprisen. Det eneste, du selv skal betale, er eget Klintsøgaardtøj til dit linjefag. Hvis du har håndbold eller fodbold, skal du bruge et spillersæt med navn, elevnummer og Klintsøgaard-logo. Til dans er der brug for særligt tøj til danseforestillinger, hvilket købes gennem skolen i løbet af skoleåret. Det er således forskelligt, hvad og hvor meget tøj den enkelte elev ønsker at købe, men fælles for alle er, at tøjet bestilles via skolen. Det hører du nærmere om til infomøde få måneder før skolestart.

Studievejledning & fremtidsdrøm

Vi har to uddannelsesvejledere, som hjælper dig med at udarbejde en personlig studievalgsportfolio. Her kommer det til at fremgå, hvilke mål du har for uddannelse efter 10. kl.

Tidligt i skoleåret vil vi afklare, om der er overensstemmelse mellem dine ønsker om ungdomsuddannelse og skolens indstillng. Det vil ske i samarbejde med dine forældre, så vi kan planlægge en målrettet indsats for skoleåret, og du kan træffe det rigtige valg for dig.

I efteråret er der en uges brobygning, og i løbet af vinteren er der Obligatorisk Selvvalgt Opgave. Begge giver et godt udgangspunkt for at vælge den helt rigtige uddannelsesvej for dig.

Vidste du, at?
Ca. 90 % af vores elever søger videre på en gymnasial uddannelse.

Undervisning & valgfag

Samtidig med at du melder dig ind på Klintsøgaard, vælger du også ét linjefag. Det skal du have sammen med de obligatoriske fag dansk, engelsk, matemtik, fælles bevægelse, fællesfag og fredagssamling. Få måneder før skolestart bliver du inviteret til infomøde på skolen, hvor du skal vælge valgfag og evt. ekstra linjefag, hvis du har lyst til det.

Årsplaner

 Klik HER for at finde årsplanerne for de forskellige fag

Træningsprogram

Der udvikles forskellige træningsprogrammer afhængig af hvilket linjefag du har.

Klik HER for at finde træningsprogrammerne for de forskellige fag.

bliv elev på idrætsefterskolen
klintsøgaard

Søg ind på et af vores fire fede linjefag og glæd dig til det bedste år i dit liv og nye venner for livet.

[instagram-feed feed=1]

» Bliv elev

» Nyheder & arrangementer