Få venner for livet
Få venner for livet
Sportslig Performance
Sportslig Performance

Håndbold

På håndboldlinjen samarbejder vi med FIF og Roskilde Håndbold, og vores håndboldlærere er uddannet på hhv. divisionstræner- og diplomtrænerniveau. Vi har fokus på at udvikle dig som håndboldspiller. Du skal være klar til 4 intensive træningspas om ugen, så vi forventer, at du allerede spiller i klub og supplerer med fysisk træning. Glæd dig til en træning her, der bærer præg af masser af tempo og hårdt arbejde. Vi arbejder fysisk, teknisk, taktisk og mentalt. Vi vægter vurderingsspil, pladsbestemt træning og kontra højt. Du kan også glæde dig til kampe i Efterskoleturneringen, træningskampe, strandhåndbold, stævner, udlandsrejse og forhåbentligt DM for efterskoler.

Praktisk om faget

– · Lektioner: 7
– · Undervisere: Eline Riemann Larsen, Kasper S.G. Jensen, Peter Jørgensen

Kom på besøg & få en rundvisning

Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften er den perfekte mulighed for dig, der vil vide mere om, hvordan det er at være elev på på Klintsøgaard, en boglig idrætsefterskole. På baggrund af øgede smittetal og skærpede Covid 19-restriktioner i hele landet er Efterskolernes Dag 2020 aflyst.

Den næste Efterskolernes Aften finder sted onsdag d. 13. januar 2021.

Her har du chancen for at få en rundvisning af dem, der kender skolen allerbedst – nemlig vores elever. De fortæller også gerne om dagligdagen på skolen.

Kaffe/te og samtale
Vi byder selvfølgelig på en kop kaffe/te med frisk frugt, imens du kan få en snak med en lærer og høre endnu mere om skolen, de boglige fag, linjefagene og fællesskabet på skolen.

Et godt indblik
I løbet af dagen vil vores linjefag være repræsenteret, så du også kan snuse lidt til dem.Sidst, men ikke mindst kan du også høre oplægget om skolens overordnede formål, aktiviteter og undervisning ved forstander og viceforstander. Kort sagt kan du få et super godt indblik i livet på Idrætsefterskolen Klintsøgaard.

Vi glæder os til at se dig 🙂

Skema

Vores skema tager udgangspunkt i elevønsker og varierer derfor fra år til år.

Klik HER for at finde skemaerne for de forskellige fag

Skoletøj

Når du starter på Klintsøgaard, får du en lækker skoledragt, som er inkluderet i ugeprisen. Det eneste, du selv skal betale, er eget Klintsøgaardtøj til dit linjefag. Hvis du har håndbold eller fodbold, skal du bruge et spillersæt med navn, elevnummer og Klintsøgaard-logo. Til dans og spring skal du bruge gymnastikdragter til forårets opvisninger. Det er således forskelligt, hvad og hvor meget tøj den enkelte elev ønsker at købe, men fælles for alle er, at tøjet bestilles via skolen. Det hører du nærmere om til infomøde få måneder før skolestart.

Studievejledning & fremtidsdrøm

Vi har to uddannelsesvejledere, som hjælper dig med at udarbejde en personlig studievalgsportfolio. Her kommer det til at fremgå, hvilke mål du har for uddannelse efter 10. kl.

Tidligt i skoleåret vil vi afklare, om der er overensstemmelse mellem dine ønsker om ungdomsuddannelse og skolens indstillng. Det vil ske i samarbejde med dine forældre, så vi kan planlægge en målrettet indsats for skoleåret, og du kan træffe det rigtige valg for dig.

I efteråret er der en uges brobygning, og i løbet af vinteren er der Obligatorisk Selvvalgt Opgave. Begge giver et godt udgangspunkt for at vælge den helt rigtige uddannelsesvej for dig.

Vidste du, at?
Ca. 90 % af vores elever søger videre på en gymnasial uddannelse.

Undervisning & valgfag

Samtidig med at du melder dig ind på Klintsøgaard, vælger du også ét linjefag. Det skal du have sammen med de obligatoriske fag dansk, engelsk, matemtik, fællesidræt, fællesfag og fredagssamling. Få måneder før skolestart bliver du inviteret til infomøde på skolen, hvor du skal vælge valgfag og evt. ekstra linjefag, hvis du har lyst til det.

Årsplaner

 Klik HER for at finde årsplanerne for de forskellige fag

Træningsprogram

Der udvikles forskellige træningsprogrammer afhængig af hvilket linjefag du har.

Klik HER for at finde træningsprogrammerne for de forskellige fag.

bliv elev på idrætsefterskolen
klintsøgaard

Søg ind på et af vores fem fede linjefag og glæd dig til det bedste år i dit liv og nye venner for livet.

#LivetPåKlintsøgaard

» Bliv elev

» Nyheder & arrangementer