Fantastiske omgivelser
Fantastiske omgivelser

Faciliteter & omgivelser

Idrætsefterskolen Klintsøgaard har en naturskøn beliggenhed med 200 meter til Kattegat. Fra badebroen kan vi kaste os direkte ud I bølgerne, og Sonnerup Skov er lige om hjørnet. Vi ligger I et af Danmark mest eftertragtede sommerhusområder tæt på Nykøbing Sjælland og Rørvig. Skolen råder over en smuk hovedbygning kombineret med moderne idrætsfaciliteter, fine undervisningslokaler og elevværelser med eget toilet og bad.

Kunstgræsbane

Er du til fodbold, kan du glæde dig til at bruge vores nye lækre kunstgræsbane. Banen er udstyret med lys, så vi kan spille om dagen og om aftenen, året rundt.

Fitness

I skolens fitnesslokale finder du de klassiske styrketræningsmaskiner, som kan supplere din træning på linjefaget. Der er alt, hvad du skal bruge, så du kan arbejde målrettet på at tone dine muskler og styrke din udholdenhed.

Springcenter

Der er springcenter i skolens hal, og det må du gerne benytte i henhold til skolens regler for springcentret. Vi råder over en springgrav, to stortrampoliner og alt hvad du skal bruge af måtter, airtrack, trampet og lignende springredskaber.

Beachbane

Når solen skinner, og himlen er blå,  kan du hygge dig sammen med dine venner på skolens egen beachbane, hvor der er plads til beachhåndbold, beachfodbold eller beachvolley, alt efter hvad I har mest lyst til at spille. I kan frit råde over banen.

Shelters, lavvu & bålplads

Vi har et stort naturskønt område med en lavvu, tre shelters, brændestak og en hyggelig bålplads I midten. Her kan vi hygge os med snobrød, skumfiduser, varm kakao og fællessang på de varme sommeraftener eller i weekenderne.

Musikstudie

Du må frit benytte skolens musiklokale og lydstudie, hvis du er musikelev. Vi har alle de instrumenter, som man skal bruge i et sammenspilsnummer, og et veludstyret lydstudie. Musikelever kan se frem til at have fri adgang til guitarer, basser, keyboards, forstærkere, mikrofoner, mixerpult mm.

[instagram-feed feed=1]

» Bliv elev

» Nyheder & arrangementer