Sportslig Performance
Sportslig Performance
Bæredygtighed & sundhed
Bæredygtighed & sundhed

Forældrearrangement d. 3 september

Forældrearrangement d. 3 september

Torsdag d. 3. september kl. 17.00 er det forældrearrangement for årgang 20/21.

Vi glæder os bl.a. til foredraget med psykologisk entertainer og foredragsholder Niels Krøjgaard.
Han vil underholde forældre, elever og ansatte med sit underholdende og lærerige show om nonverbal kommunikation; ”Din krop kan tale, uden du åbner munden.” 

Programmet ser ud som følger:

17.00-18.40

Kontaktgruppetid & Sandwich i det grønne for forældre/kontaktlærer. Hyggelig gåtur med samtale om jeres barns start på skoleåret. Lærerne vil forsøge at nå at tale med jer alle, og I kan som forældre også tale sammen på kryds og tværs. Vi sørger for sandwich/drikkelse på turen. I hører nærmere fra kontaktlærer om startsted for lige præcis jeres første del af arrangementet.

19.00-19.05

Elevindslag fra fællesidræt. Tilskuere stående med afstand

19.15-20.45

”Din krop kan tale, uden du åbner munden – underholdende show og lærerigt foredrag om nonverbal kommunikation” ved Niels Krøjgaard, psykologisk entertainer og foredragsholder, der bevæger sig i krydsfeltet mellem psykologi og menneskelig adfærd. For forældre, elever og ansatte.

20.45

Coffee & Cokie to go

Fredag er, som nævnt, undervisningsfri, og vi opfordrer til, at I låner jeres barn med hjem på forlænget weekend, så der kan hviles godt ud, hygges, klares frisør og tandlægebesøg mm i samme ombæring.

Kommende andre arrangementer

Onsdag d. 16. september kl. 19.00 er der ”For-infoaften” for årgang 21/22.
Vi glæder os til at vise skolen frem og fortælle meget mere om efterskolelivet fra både leder-, lærer- og elevperspektiv.

[instagram-feed feed=1]

» Bliv elev

» Nyheder & arrangementer