Rejser & oplevelser
Rejser & oplevelser

Fællestur & skitur

Fællestur

Du kan glæde dig til fællestur med alle elever i første halvdel af skoleåret, hvor vi tager til en ny destination for at styrke sammenholdet på årgangen og dyrke fællesskabet i nye rammer.
Turen har også det formål at være aktive sammen og udvide horisonten i mødet med et andet geografisk område med en anden kultur og en anden historie. Det er en sjov og berigende måde at lære hinanden bedre at kende på, og destinationen kan variere fra år til år.
Uanset hvor turen går hen, kan du være sikker på, at du sover rigtig godt om natten efter skønne dage på eventyr med nye input og spændende oplevelser. Fællesturen er inkluderet i skolepengene, men det kan være en god idé at have lidt lommepenge med.

Skitur

Når du vender tilbage fra juleferie, kan du begynde at glæde dig til skituren. Den er helt speciel, fordi hele efterskolen rykker ud i Østrigs smukke vinterlandskab. Vi står alpint, og her inddeles alle efter erfaring og niveau. Det betyder intet, om du har masser af erfaring eller prøver det for første gang. Der skal nok være andre på samme niveau, og vi tilpasser instruktionen efter niveau. Vi bor i lækre hytter, hvor I elever er blandet på kryds og tværs, så fællesskabet styrkes endnu mere. Skituren er inkluderet i ugeprisen, men også her kan det være rart med lidt lommepenge.

[instagram-feed feed=1]

» Bliv elev

» Nyheder & arrangementer