Rytmisk gymnastik og dans

gymbillede.jpg

Rytmisk gymnastik og dans er for alle piger og drenge - uanset om du har en gymnastisk eller dansemæssig baggrund eller ej. Du skal bare have lyst til at arbejde med teknik og udtryk. Og så skal du være glad for at bevæge dig til musik.

Med udgangspunkt i dine forudsætninger arbejdes der med grundgymnnastik og forskellige dansestilarter, for her igennem at skabe en alsidig gymnast og danser.

Gennem koreografier får du mulighed for at dygtiggøre dig teknisk, udtryksmæssigt og fysisk. Du skal også lære at improvisere og skabe egne koreografier.

 

I rytmisk gymnastik og dans er fokus både på det individuelle arbejde, og på at være fælles om en performance/opvisning.

Vi arbejder med grundteknikker fra gymnastikken og med forskellige dansestilarter, fx. sportsdans, showdans, jazz, moderne dans, disko, funk eller hiphop.

Nogle gange i løbet af året får vi besøg af gæstelærere og vi skal også se gymnastik og dans, på film og i virkeligheden.

Timetal

6 lektioner om ugen.

 

Træner

Yemisi Andersson

Citat

”Jeg tror aldrig før, jeg har udviklet mig så meget inden for noget som helst, som jeg har gjort her på et halvt år. Det er vildt fedt, at vi prøver så mange forskellige stilarter, og jeg kan også rigtig godt lide, at undervisningen er seriøs samtidig med, at der er masser af plads til at lave sjov. Der er plads til alle - både super dygtige og mindre dygtige.”

Tanja Pedersen Holt, elev på Klintsøgaard årgang 11/12